Dare to Drink Different

Hét wisselprogramma voor de horeca

Wil jij jouw gasten verrassen en uitdagen? Dat kan met een regelmatig wisselend aanbod van grote en kleine brouwerijen, speciaalbieren, alcoholvrije bieren, soda's, hard seltzers en misschien wel die nieuwe trend die er aan zit te komen! Speciaal geselecteerd door de biersommeliers van Swinkels Family Brewers, experts op dit gebied! Iedere 2 maanden heb je de keuze uit een ruim assortiment bieren waar je jouw klanten mee kunt verbluffen!

Dankzij het dorstmakende Dare to Drink Different glas en de Dare to Drink Different taplens, hoef je niet elke keer van glaswerk of taplens te wisselen. Door middel van video's en whatsapp flyers waarin hun biersommeliers je kort maar krachtig informeren, kun je jouw personeel heel gemakkelijk online trainen! Wil je jouw gasten met een coole post op Social Media aanspreken? Dan krijg je deze ook toegestuurd vanuit Swinkels Family Brewers. Probeer eens iets anders
Verrassende smaken in speciaalbier, maar ook in alcoholvrij bier. En zelfs in soda's, hard seltzers, en die nieuwe trend die er aan zit te komen. Voor wie nieuwsgierig is naar nieuwe smaaksensaties valt zoveel te ontdekken! En precies dat is waar 'Dare to Drink Different' voor staat: verrassende smaken van kleine en grote brouwerijen, zorgvuldig geselecteerd door een team van gepassioneerde biersommeliers. Daardoor is de kwaliteit gegarandeerd en kunnen jouw klanten of gasten er eens goed voor gaan zitten: genieten van de verrassende smaaksensaties!

De stappen
1. Meld je aan!
Meld je aan via Daretodrinkdifferent.nl en ontvang iedere twee maanden een update van de deelnemende bieren!

2. Bestellen?
Ben je al klant bij World of Drinks en wil je bieren bestellen? Dan kan dit via jouw persoonlijke bestelomgeving. Meld je aan en bestel de bieren onderaan deze pagina!

3. Deel je bieren!
Download hier alle gave afbeeldingen en filmpjes om te delen met jouw personeel en horecagasten: https://zakelijk.daretodrinkdifferent.nl/nl/nl.html

Het POS startpakket
Bestel na het inschrijven voor het Dare to Drink Different programma een gratis POS startpakket! In dit pakket zitten 12 glazen, twee rollen vilt en een taplens naar keuze. Bestel het POS pakket hier: https://swinkelsfamilybrewers.leadfamly.com/dare-to-drink-different-pos-pakket


Programma april/mei

Uiltje Pineapple Weizen
De tropische smaken samen met de sterke en lichtzure weizen-smaken maken deze Pineapple Weizen tot een must-have voor alle bierliefhebbers! Deze Piewee the Pineapple Weizen is fruitig en ook lekker troebel, een tropische verrassing!

Bierstijl: Weizen
Alcoholpercentage: 5,0%
Lekker bij: Kipsaté van de BBQ, vis, vlees, salades

 

Rodenbach Fruitage
Rodenbach Fruitage is een laag alcoholisch fruitbier dat wordt gebrouwen met enkel 100% natuurlijke ingrediënten zoals jong bier, tweejarig op eikenhout gerijpt Rodenbach-bier en het sap van rode vruchten.

Bierstijl: Fruitbier
Alcoholpercentage: 3,9%
Lekker bij: als aperitief, fruitsalade, chocolade desserts

 

Kerel Grapefruit IPA
Waar IPA al bekend staat om de fruitige aroma’s gaan we hier een stapje verder: ‘fruit IPA’s’ worden nog intenser smakend door de toevoeging van fruit.

Bierstijl: IPA
Alcoholpercentage: 4,2%
Lekker bij: blauwaderkaas, carrot cake, cheese cake


Davo Migaloo
Migaloo – een fris bier dat veel weg heeft van een weizen – is vernoemd naar de witte walvis, waarmee DAVO het gelijknamige roeiteam steunt. Bij elk blik Migaloo dat over de toonbank gaat, wordt er bijgedragen aan het doel van Team Migaloo: twee gasten die aandacht voor de plastic soep creëren door de Atlantische Oceaan over te roeien. Los van spierkracht, kost de aanloop naar dit doel tijd, geld en energie. Bij het roeien kunnen wij niet helpen, bij de voorbereiding wel!

Bierstijl: Witbier
Alcoholpercentage: 5,2%
Lekker bij: frisse salades, loempia, Asian fingerfood


Bear Cider
Bear Cider is en bijzondere appelcider van Nederlandse bodem.
Deze frisse, licht bittere appelcider wordt gemaakt van echt appelsap.

Bierstijl: Cider
Alcoholpercentage: 5%
Lekker bij: frisse salades, appelgebak, zoete desserts

 

Pinkyrose Spiced Lemon Rose
Pinkyrose is een bruisende limonade met unieke bloemige tonen, rode peper en oosterse kruiden.

Alcoholpercentage: 0%
Lekker bij: fris fingerfood

Jason Wasker
Jason Wasker 07 September 2021

Eerdere blogs van Jason Wasker