Troubadour bier

Ontdek Troubadour Magma:
het vlaggenschip van de Troubadour serie! 


Troubadour wordt gebrouwen door ‘The Musketeers’, een Belgische brouwerij die in 2000 werd opgericht  door 4 brouwingenieurs in Stekene, net over de grens bij Zeeland. De 4 kameraden: Rikkert Mertens, Sven Suys, Stefaan Soetemans en Kristof De Roo hadden als hobby en passie bierbrouwen Hun eerste brouwsels werden ontwikkeld in de keuken van Kristofs moeder. Al meer dan 20 jaar staan twee van de oprichters: Stefaan Soetemans en Kristof De Roo nog steeds aan het roer van deze Belgische brouwerij.

 

Troubadour in binnen en buitenland
The Musketeers staan in binnen- én buitenland bekend om hun Troubadourbieren. De eerste klassieker werd onder de naam Troubadour Blond verkocht, later volgende er meerdere. De bekendste allerbekendste is de ‘Troubadour Magma’, heerlijk voor in de winter en in de zomer!

 

Troubadour Magma
Troubadour Magma is een amberkleurig bier met het kruidig en bitter karakter van een Amerikaanse India Pale Ale, maar verzacht met de smaak van een Belgische Tripel. Geniet van de explosie van fruitige geuren afkomstig van de dry-hopping.


Jason Wasker
Jason Wasker 31 Maart 2022

Eerdere blogs van Jason Wasker