Il miogusto

Je onthoudt altijd de momenten die je raken, de momenten die je mooi vindt of de momenten waar je ultiem van geniet. Het creëren van deze momenten is precies het doel van il miogusto. Word verrast door de mooie designs en fantastische smaken en beleef de passie voor de Italiaanse manier van leven.

Il miogusto is een moderne wijnmaker. De wijnen zijn voor degenen die durven, degenen die zelfverzekerd zijn en misschien een beetje brutaal zijn. Daarom is il miogusto anders: opvallende kleurrijke flessen gevuld met buitengewone kwaliteit. Il miogusto is for the colourful.

Il miogusto is de trendsetter op het gebied van vernieuwde Italiaanse wijncocktails. Wijncocktails zijn niet meer weg te denken uit het uitgaansleven. Deze drankjes zijn op basis van wijn zijn zacht en lekker verfrissend. Ze hebben de meest verrassende combinaties voor je gemaakt!

Daarnaast biedt il miogusto een unieke lijn met vino spumante en prosecco die op traditionele wijze worden geproduceerd in het hart van de provincie Treviso. De prosecco is al jaren in opmars en is tegenwoordig populairder dan de traditionele champagne. De smaak van een goede prosecco is zacht en soms zelfs licht zoet. Perfect om van elk moment een feest te maken! 
Zoe van Aken
Zoe van Aken 11 December 2017

Eerdere blogs van Zoe van Aken