Disaronno wears Missioni

Disaronno Amaretto (100 cl) is de hele maand december in de aanbieding voor €15,99 ex. BTW.

Een jonge schilder uit de school van Da Vinci werd geïnspireerd door de schoonheid van een jonge weduwe in het dorpje Saronno. Hij schilderde "De Fresco of the Madonna" in een kerk in Saronno. Als dank hiervoor creëerde de weduwe een amber liqueur. De familie Reina herontdekte het oude recept in 1525. Van generatie op generatie is het overgedragen en zo ontwikkelde Disaronno. Sinds 1947 is de verkoop van Disaronno explosief toegenomen door de export naar diverse landen. Het is een heerlijke likeur voor na het diner die op smaak is gebracht met verfijnde amandelen en aangevuld wordt door subtiele hints zoals zoete vanille en andere kruiden.

's Werelds meest gedronken Italiaanse likeur komt voor het vijfde jaar op rij met een nieuwe Limited Edition, Disaronno wears Missiono, die de signatuur draagt van het gelijknamige Italiaanse modehuis. De iconische fles wordt omhuld door de onmiskenbare zigzagstrepen die kenmerkend zijn voor het modemerk en is uitgevoerd in warme kleuren net als de likeur zelf, die zichtbaar is door de transparante delen en daardoor deel van het ontwerp wordt.
Zoe van Aken
Zoe van Aken 11 December 2017

Eerdere blogs van Zoe van Aken


Amaretto Disaronno

Fles 100 cl

Een heerlijke zachte likeur die op smaak is gebracht met verfijnde amandelen, bitterkoekjes en aangevuld wordt door subtiele hints zoals zoete vanille en andere kruiden.
Alcohol
28%
Soort
Likeuren
Land
Italië
Merk
Disaronno