Workshop Instagram: De basis

Wil jij actief aan de slag met Instagram, maar heb je geen idee wat je er allemaal mee kan? Dan is deze workshop precies wat jij nodig hebt! Anne-Monique leert je alle basisaspecten die je moet kennen om jouw Instagram-account succesvol te maken.

Om me heen zie ik steeds meer ondernemers (actief) met Instagram aan de slag gaan. Superleuk om te zien! Maar wat me opvalt is dat veel mogelijkheden nog niet optimaal benut worden en dat vind ik zonde!

Daarom besloot ik een workshop te ontwikkelen waarin ik alle basisaspecten behandel. Op een interactieve manier leer je precies wat je met Instagram allemaal kan om je online zichtbaarheid en bereik te vergroten.

Van een aantrekkelijke bio tot de beste hashtags en van stories tot statistieken, het komt allemaal aan bod. Verder overlaad ik je uiteraard ook met een heleboel praktische tips & tricks! En doordat je met verschillende opdrachten aan de slag gaat, leer je meteen hoe je de vers opgedane kennis in de praktijk kunt brengen. #handig

De workshop vindt plaats bij World of Drinks in Zierikzee. De kosten voor de workshop bedragen normaal gesproken €149,- excl. BTW per persoon, maar als klant van World
of Drinks profiteer je van maar liefst €30,- korting en betaal je dus
slechts €119,- excl. BTW per persoon. 

De workshop wordt gegeven op maandag 25 maart van 13:00 uur tot 17:00 uur. 

Aanmelden kan heel eenvoudig door een mail te sturen naar info@i-am-social.nl. Vermeld hierin je naam, bedrijfsnaam, de datum van de workshop en je Instagram-account (als je die hebt), dan ontvang je de factuur en bevestiging van je aanmelding. 

Let op: er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je op tijd in als
je deel wilt nemen aan de workshop! 

Geschreven door: Anne-Monique Schouten
Zoe van Aken
Zoe van Aken 25 Februari 2019

Eerdere blogs van Zoe van Aken