Villa Massa Limoncello

“Gemaakt door enkel gebruik te maken van de “Limoni di Sorrento PGI” (Sorrento PGI Citroenen) en gemaakt volgens onze traditionele, natuurlijke methodes.”

Villa Massa was het eerste bedrijf dat limoncello produceerde in Italië, het op de markt bracht en begon te verkopen in het buitenland. Ze hebben een lange geschiedenis opgebouwd die rust op familietradities die meer dan een eeuw lang zijn doorgegeven: ze begonnen met het produceren van ambachtelijke Sorrento Limoncello in 1890 en 100 jaar later, in 1991, stichtten Sergio en Stefano Massa het merk Villa Massa om de voortreffelijkheid van de Sorrento-likeuren te delen met de wereld.

Na een eeuw van ambachtelijke productie van limoncello hadden Sergio en Stefano Massa een idee, dat evolueerde tot het bedrijf Villa Massa. Zo delen zij het typische fruit en cultuur van het Sorrento schiereiland en de traditie van uitstekend eten en drinken al sinds 1991 met de hele wereld.

Traditie en uitmuntendheid zijn altijd constante referentiepunten geweest voor Villa Massa. Sinds 1991 hebben ze de ontwikkeling van moderne en innovatieve productiesystemen gecombineerd met hun liefde voor de goede dingen van het verleden om bij te kunnen blijven met de behoeften van de moderne consumenten.

Ze hebben altijd de buitengewone Italiaanse traditie van het drinken van limoncello over de hele wereld verspreid, een traditie die is overgeleverd door generaties van Zuid-Italiaanse gezinnen en waarin de Sorrento citroenlikeur altijd al een hoofdrol speelde bij maaltijden of na afloop van een gezellig diner. Vandaag de dag hebben ze, dankzij de tweede generatie van de Massa-familie, limoncello de kern laten vormen van een nieuwe smaakinnovatie door verfrissende longdrinks te creëren met deze likeur, waardoor deze dranken de onmiskenbare Mediterraanse smaak van de citroenen uit Sorrento bevatten.

Dankzij hun eigen productie van Sorrento PGI Citroenen, een oud recept, een moderne en efficiënte fabriek en een toonaangevende bedrijfsorganisatie is Villa Massa nu de topproducent en topverkoper van limoncello, met een groot verspreidingsgebied over meer dan 50 landen. Villa Massa is het toonaangevende merk van de branche en vormt een van de grootste producenten van likeuren binnen Europa en het eerste bedrijf dat de echte limoncello van Sorrento over de hele wereld populair heeft gemaakt. Tussen 1991 en vandaag de dag is deze uitstekende kwaliteit talrijke malen erkend op internationaal niveau.

         Cocktail: Villa Massa Tonic

         1. Schenk de Villa Massa (40ml) in een met ijs gevuld groot wijnglas.

         2. Vul de rest van het glas met Premium Tonic (150ml).

         3. Roer kort en garneer met een top verse basilicum.Zoe van Aken
Zoe van Aken 01 Juli 2019

Eerdere blogs van Zoe van Aken