Malibu

Er gaat niets boven de originele Malibu. Maar dit is natuurlijk niet zomaar een Original, het is de zon in een fles met een zachte en frisse smaak! Dat is waarom het de best-verkopende coconut flavoured Caribbean rum van de wereld is!

De oorsprong van Malibu ligt in het midden van de 17e eeuw, toen rum op het eiland Barbados voor het eerst werd geproduceerd. De vermaarde rum met kokosnoot werd als merk in 1893 ontwikkeld in de West Indies Rum Distillery, een wereldberoemde distilleerderij die tot op de dag van vandaag verantwoordelijk is voor de productie van Malibu.

De unieke smaak komt tot stand door de beste rietsuikers van Barbados te verwerken tot verfijnde rum en deze te verrijken met natuurlijke kokosaroma’s en pure rietsuiker. Ongekend populair in de mix, geliefd om de iconische witte fles en het tropische karakter.

Cocktailrecept: Pina Colada


Malibu (100cl) is de gehele maand augustus nog bij ons in de aanbieding voor €12,99 ex BTW!

Zoe van Aken
Zoe van Aken 05 Augustus 2019

Eerdere blogs van Zoe van Aken


Malibu

Fles 100 cl

De zoete Caribische likeur is gebaseerd op premium rum en heeft een rijke kokosnoot smaak. Door de toevoeging van kokosnootextract smaakt Malibu een stuk zoeter dan rum, met een alcoholpercentage van 21% kun je letterlijk alle kanten op. Puur of met ijs om de heerlijke smaak van Malibu zo goed mogelijk te proeven, maar de likeur leent zich tevens perfect voor een breed scala aan mixdrankjes en cocktails.
Alcohol
21%
Soort
Rum
Land
Barbados
Merk
Malibu