NIEUW: Rodenbach FruitAge

Krijg nu 50% korting op een krat of fust Rodenbach FruitAge en ontvang een GRATIS doos glaswerk (6x25cl)! 

Rodenbach FruitAge is een heerlijk fris fruitbier. Geschonken in een aperitiefglas en geserveerd met ijsblokjes, een schijfje limoen en een blaadje munt. Een echte dorstlesser van 3,9% alcohol, gebrouwen met 100% natuurlijke ingrediënten en zónder kunstmatige toevoegingen!

Waarom FruitAge?
 1. Échte eyecatcher
  Aantrekkelijk serving ritual door het toevoegen van limoen en munt.
 2. Zonder kunstmatige toevoegingen
  Geen toegevoegde suikers en zoetstoffen.
 3. Gebrouwen met 100% natuurlijke ingrediënten
 4. Gewaardeerde smaak
  Hoogst beoordeelde fruitbier op Untappd. Geprezen met een gouden medaille tijdens de World Beer Awards 2019.
 5. Laag in alcohol
  Sluit aan bij de laag alcoholische trend (3,9%)
Bestellen kan via bestellen@worldofdrinks.nl.

De Brouwerij
Rodenbach is een soort brouwerij dat een blijvende indruk achterlaat. Hier dragen gepassioneerde brouw- en keldermeesters zorg voor de perfecte smaak van de bekende 'Rodenbach bieren’. In 294 eikenhouten foeders (vaten) rijpt uitzonderlijk bier van gemengde gisting. Het resultaat zijn bieren die net even anders zijn dan je verwacht. Verfrissend en intens. De familie Rodenbach is geen doorsnee familie. Ze namen deel aan de veldtocht van Napoleon in Rusland, schreven het Belgische volkslied en richtten in 1836 brouwerij Rodenbach op. De familie ontwierp een geheel eigen rijpingsproces voor Rodenbach.

Lokale online media campagne
Wanneer je start met de verkoop van de Rodenbach FruitAge kun je gebruik maken van een 4 weken lang durende online media campagne (ideaal voor het terras seizoen)! Mocht je geïnteresseerd zijn, laat ons dit dan op tijd weten, voordat het hoogseizoen start. 

Door te investeren in een online media campagne zorgt Swinkels Family Brewers voor traffic naar jouw zaak! Een gepersonaliseerde banner die ze 20.000 keer tonen aan (potentiële) klanten, laat zien dat ze in jouw zaak een Rodenbach FruitAge kunnen drinken. Deze verspreiden ze via mobiele apps aan klanten die zich in een straal van 1km rond jouw horeca onderneming bevinden. 

Zoe van Aken
Zoe van Aken 13 November 2019

Eerdere blogs van Zoe van Aken