Licor 43 Original

Smaak is het geheim van het succes. Licor 43 straalt met een helder gouden glans die zijn mediterrane afkomst weerspiegelt. Hoewel het heerlijk puur kan worden gedronken, met of zonder ijs, zijn de smaken zo harmonieus dat het er gewoon om vraagt om te worden gemixt met andere drankjes. Licor 43 is ongeëvenaard in zijn veelzijdigheid.

De mix van geheime ingrediënten is niet genoeg om Licor 43 te maken. Alleen de combinatie van de beste vakkennis, het familierecept van Zamora en perfecte timing en temperaturen kan alle 43 ingrediënten omzetten in goud.Licor 43 is een likeur met een complex maar harmonieus smaakprofiel dat op vier niveaus kan worden waargenomen:

CITRUS
Doet denken aan de sprankelende citrusgeuren van de citrustuinen in het Middellandse Zeegebied.

BOTANISCH
Het subtiel kruidige vleugje koriander.

ZOET
De zoete tonen van rijp fruit en nuances van vanille.

BLOEMACHTIG
Zachte tonen van mediterrane sinaasappel- en citroenbloesem, met een licht bittere nuance afkomstig van de schil van citrusvruchten, verzacht met tonen van rijp fruit.

Licor 43 (100cl) is deze maand in de aanbieding! 
De actie loopt tot en met 1-3-2020!
Zoe van Aken
Zoe van Aken 05 Februari 2020

Eerdere blogs van Zoe van Aken


Licor 43

Fles 100 cl

De Spaanse likeur met 43 geheime ingrediënten die samen een unieke smaak opleveren.
Onder meer het sap van citrus en andere vruchten en extracten van aromatische planten, zoals vanille, geven de Spaanse likeur haar ondefinieerbare geur en smaak.

Tot op de dag van vandaag kent niemand het eeuwenoude recept en wordt de likeur uitsluitend in het Spaanse Cartagena geproduceerd. Het eigenzinnige karakter maakt Licor 43 heerlijk om puur te drinken of om mee te variëren, in een frisse mix of verrassende cocktail.
Alcohol
31%
Soort
Likeuren
Land
Spanje
Merk
Licor 43