Actie: een zomer vol bier!

Met de zomer in het vooruitzicht bieden we u als klant graag een "Zomer Vol Bier" aan! Dit is een vooraf samengestelde selectie bieren die we maandelijks aan u uitleveren. Alle bieren zijn zowel als vat als op fles te verkrijgen en bieden wij in deze maanden aan met een mooie korting. 

Bij bestellingen vanaf 2 fusten of 4 dozen per maand ontvangt u er een POS pakket bij om de bieren bij uw gasten onder de aandacht te brengen en hiermee de verkoop te stimuleren. 

De bieren zullen worden uitgeleverd in week 23, 26 en 30 en kunnen uiteraard altijd nog worden bij besteld!

Wilt u gebruik maken van de "Zomer Vol Bier" actie? Dan kunt u makkelijk uw bestelling doorgeven via bestellen@worldofdrinks.nl. Hieronder vindt u een overzicht van de bieren die u kunt bestellen. 

Juni

Inhoud

Actieprijs

St. Bernardus Wit

Vat 20L

59,99

St. Bernardus Wit

Krat 24x33 cl

21,99

BaxBier Kon Minder

Vat 20L

84,99

BaxBier Kon Minder

Doos 24x33 cl

35,99

 

 

 

Juli

Inhoud

Actieprijs

Blanche de Bruxelles

Vat 15L

51,99

Blanche de Bruxelles

Doos 24x33 cl

18,99

St. Christoffel W-IPA

Vat 20L

83,99*

St. Christoffel W-IPA

Doos 24x33 cl

36,99

 

 

 

Augustus

Inhoud

Actieprijs

Oedipus Thai Thai

Vat 20L

79,99

Oedipus Thai Thai

Doos 24x33 cl

36,99

Kompaan Badgast

Vat 20L

74,99

Kompaan Badgast

Doos 24x33 cl

35,99

*Let op: om de St. Christoffel W-IPA aan te sluiten is een KeyKeg koppeling nodig. Deze is uiteraard ook bij ons te bestellen. U betaalt hiervoor uitsluitend statiegeld, wat u uiteraard ook weer retour ontvangt bij het inleveren van de koppeling.

Het is ook mogelijk om de bestelling bij één van de vertegenwoordigers door te geven. 

Marco de Vrieze

marco@worldofdrinks.nl
06 51654644


 Wilko de Neef

 wilko@worldofdrinks.nl
 06 51522264


 Karel van Broekhoven

 k.vanbroekhoven@bierenco.nl
 06 29600000


Mocht u vragen hebben over bovenstaande actie kunt u uiteraard altijd contact opnemen via bestellen@worldofdrinks.nl of telefonisch via 0111 463388. 

Smaakomschrijvingen 

St. Bernardus Witbier Alcoholpercentage: 5,5%
Ongefilterd witbier met een zachte, volle smaak en toetsen van citrusvruchten en verse koriander. Ontwikkeld in samenwerking met Pierre Celis, de 'godfather' van het Belgische witbier. Net als de andere bieren van deze brouwerij is dit bier hergist op fles. 

BaxBier Kon Minder Alcoholpercentage: 5,1%
'Kon Minder' is de kreet als een dolenthousiaste Groninger zijn waardering wil uiten. Kon Minder is een fris blond bier met een mooi fruitig, hoppig karakter door onder meer het gebruik van Amerikaanse hoppen en sinaasappelschil. Zoals de brouwers zelf zeiden toen ze hun eerste biertje proefden: het kon minder! 

Blanche de Bruxelles Alcoholpercentage: 4,5%
Volgens klassiek recept gebrouwen met een grote hoeveelheid tarwe. Tijdens het koken worden gedroogde sinaasappelschil en koriander aan het brouwsel toegevoegd. Dit zorgt voor een unieke en subtiele smaak. Een heerlijk troebel en ongefilterd witbier.

St. Christoffel W-IPA Alcoholpercentage: 6,5%
Een koperkleurig Weissbier, gecombineerd met een milde Engelse IPA. Proef de tropische fruit- en harstonen die in mooi contrast zijn met een toegankelijke bitterheid. Een bovengistend, ongefilterd bier met nagisting op de fles.

Oedipus Thai Thai Alcoholpercentage: 8,0%
Thai Thai van Brouwerij Oedipus is een tripel waarbij gebruik is gemaakt van onder andere wortel, koriander, chilipepers en sinaasappelschillen. Door deze samenstelling van ingrediënten lijkt het wel alsof je een compleet Thais gerecht in je glas hebt! Vandaar de naam Thai Thai.

Kompaan Badgast Alcoholpercentage: 5,7%
De Badgast is een nieuwe vriend binnen de club der Kompanen. Dit is een nieuwe crispy variant op de 'normale' weizeners met Amerikaanse gist en verschillende Duitse hopsoorten. Fris, doordrinkbaar van een lager. Bevat mandarijn- en citrusaroma's van de Hallertau Blanc en mandarina bavaria hops. 
Anne-Monique Schouten
Anne-Monique Schouten 19 Mei 2017

Eerdere blogs van Anne-Monique Schouten