Zomeractie: La Trappe

Tijdens de maand juni laten we u graag kennis maken met het complete assortiment van La Trappe, dat verkrijgbaar is in acht uiteenlopende smaken. 

Dit authentieke Nederlandse Trappistenbier wordt sinds 1884 gebrouwen binnen de muren van Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven in Berkel-Enschot. Nog altijd onder toezicht en verantwoordelijkheid van Trappistenmonniken. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Deze principes staan garant voor eerlijk, oorspronkelijk bier met een rijke historie van rust en stilte. Puur en eerlijk, dat proef je! 

Alle bieren zijn zowel op vat als op fles te verkrijgen. Bij bestellingen vanaf 4 fusten of 4 kratten (alle combinaties zijn mogelijk) ontvangt u er een exclusief VOM* pakket bij om de bieren bij uw gasten onder de aandacht te brengen en hier de verkoop mee te stimuleren.

*VOM staat voor Verkoop Ondersteunden Materiaal. Het pakket bestaat uit: biervilt en vilthouders, druppelvangers, glaswerk, vlaggen, tafelkaartjes, een houten krijtbord (bij afname van 4 fusten) en een tinnen wandschild (bij afname van 4 kratten). 

Wilt u gebruik maken van deze Zomeractie van La Trappe? Dan kunt u uw bestelling makkelijk doorgeven via bestellen@worldofdrinks.nl. Hieronder vindt u een overzicht van de bieren die u kunt bestellen. De bieren zijn verkrijgbaar in kratten (24 x 33 cl) en fusten van 20L.

La Trappe Puur
La Trappe Witte Trappist
La Trappe Blond
La Trappe Dubbel
La Trappe Isid'Or
La Trappe Tripel
La Trappe Quadrupel

Het is ook mogelijk om de bestelling bij één van de vertegenwoordigers door te geven. 

Marco de Vrieze
marco@worldofdrinks.nl
06 51654644

Wilko de Neef
wilko@worldofdrinks.nl
06 51522264

Niels Scheffelaar
niels.scheffelaar@latrappe.nl

Mocht u vragen hebben over bovenstaande actie kunt u natuurlijk altijd contact opnemen via bestellen@worldofdrinks.nl of telefonisch via 0111 463388.

Smaakomschrijvingen 

La Trappe Puur - 4,7%
Biologisch Trappistenbier met een mooie, vaste schuimkraag. Lichtblond, fris-hoppig en met een droge en licht moutige smaak. Een smaakvol alternatief voor traditionele pilseners.

La Trappe Witte Trappist - 5,5%
Het enige Trappisten Witbier ter wereld! Lichtblond, troebel en met een stevige, vaste schuimkraag. Zacht moutig, licht zurig en prikkelend door het koolzuurgehalte. Een doordrinkbare, frisse dorstlesser.

La Trappe Blond - 6,5%
Goudgeel Trappistenbier met een witte schuimkraag en een rijke smaakbeleving. Een toegankelijk, prikkelend bier met een licht zoete, zacht bittere en moutige smaak.

La Trappe Dubbel - 7,0%
Klassiek donkerbruin Trappistenbier met een ivoorkleurige schuimkraag. Een vol moutige en karamelzoete smaak met een subtiele, zoete invloed van dadel, honing en gedroogd fruit.

La Trappe Isid'or - 7,5%
Amberkleurig Trappistenbier met een gebroken witte schuimkraag. De harmonieuze smaak begint fruitig en gaat dan over in moutige karamel; een perfecte balans tussen complexiteit en eenvoud.

La Trappe Tripel - 8,0%
Klassiek en krachtig Trappistenbier. Goudblond met een witte schuimkraag. Een volle smaak met een kandijzoet en licht moutig karakter.

La Trappe Quadupel - 10,0%
Karaktervol Trappistenbier en naamgever van deze bierstijl. Warm amberkleurig met een crèmekleurige schuimkraag. De volle, verwarmende en intense smaak is moutig met zoete tonen van dadel en karamel. 

Anne-Monique Schouten
Anne-Monique Schouten 09 Juni 2017

Eerdere blogs van Anne-Monique Schouten