Aanbieding: Belsazar Vermouth

Met de Gin & Tonic hype nog in volle gang zijn alle trendwatchers alweer druk aan het zoeken naar wat hét nieuwe drankje gaat worden waar we weer massaal verliefd op kunnen worden. Zo'n trend die zich nu over de grote steden verspreidt is Vermouth. Zowel in pure als in cocktailvorm zijn er ondertussen diverse heerlijke soorten verkrijgbaar. Met name de cocktail Negroni heeft menig hart al veroverd! Negroni is een cocktail op basis van Vermouth, bestaande uit Amarao (bijvoorbeeld Campari), Vermouth en Gin, in drie gelijke delen. Serveer hem 'on the rocks' in een mooie tumbler. Echt een aanrader op een zomerse dag! 

Om op uw terras in te kunnen spelen op de groeiende vraag naar aperitieven, cocktails en verfrissende mixdrankjes zijn de Vermouths van Belsazar zeer geschikt. Met name van het aperitiefmoment wordt steeds meer gebruik gemaakt. Hier liggen dan ook nog genoeg mogelijkheden om creatief mee om te gaan en meer omzet te behalen. Belsazar is een merk Vermouth uit Berlijn dat zich prima leent als basis voor diverse cocktails, maar ook om puur van te genieten. Momenteel zijn de Dry, White, Rose én Red van Belsazar bij ons in de aanbieding!

Tot en met 30 juni geldt een korting van maar liefst 20% op deze flessen. 

Smaakomschrijvingen

Belsazar Rosé - Veelzijdig & Easy
De rosé zit vol verrassingen. Bitterzoet en zomers met een harmonieuze blend van roze grapefruit, sinaasappel en oranjebloesem. In de afdronk tonen van frambozen en bessen.

Belsazar White - Zuiver & Zacht
Bevat mildzoete aroma's met een elegante hint van vanille. Tonen van gedroogde perzik en sinaasappel worden geaccentueerd door de aanwezige kruiden en specerijen.

Belsazar Red - Vol & Bitterzoet
Een overvloed aan complexe aroma's. Vanille, gekonfijte sinaasappel, pure chocola en specerijen als kaneel, nootmuskaat en kruidnagel zorgen voor een combinatie van zoet en bitter.

Belsazar Dry - Droog & Gedistingeerd
Aroma's van zomerfruit, kamille en een hint van verse gist staan in het middelpunt. Gevolgd door bittere tonen van onder andere absinth, koriander en gentiaan. 

Anne-Monique Schouten
Anne-Monique Schouten 02 Juni 2017

Eerdere blogs van Anne-Monique Schouten