Cornet: 2+1 gratis

Cornet is een oaked, zwaar blond Belgisch bier met een alcoholpercentage van 8,5%. Het bier krijgt z'n subtiele vanilletoets dankzij de eikenhouten snippers die tijdens het brouwen worden toegevoegd. Het is een bier met hoge gisting dat hergist op fles.

Cornet is genoemd naar Theodoor Cornet, rentmeester van kasteel Diepensteyn. Hij gaf brouwerij Den Hoorn de opdracht een exclusief bier te brouwen voor de graaf van Steenhuffel / Maldeghem, ter ere van diens voorvader Salomon de Maldegehem, Ridder uit de 11e eeuw.

Koop je in de maand september 2 kratten Cornet? Dan krijg je 1 krat en een POS pakket GRATIS! Het POS pakket bestaat uit 6 glazen, viltjes en een tafelkaart. Let op: dit pakket wordt apart van de bestelling afgeleverd.   

Anne-Monique Schouten
Anne-Monique Schouten 01 September 2017

Eerdere blogs van Anne-Monique Schouten


Cornet Krat

Krat 24x33 cl

Cornet is een zwaar blond Belgisch bier met een alcoholpercentage van 8,5%, dat met vers eikenhout gebrouwen wordt.
Tijdens het brouwen worden er eikenhoutsnippers toegevoegd. Dit zorgt voor een unieke smaakbeleving die de balans bewaart tussen de fruitigheid van de gist en de vanille-zoetheid van het hout. De toevoeging van houtsnippers is geïnspireerd op de traditionele bewaarmethode van het blonde bier in eikenhouten vaatjes.

Alcohol
8,5%
Biertype
Blond
Brouwerij
Palm Breweries
Land
België
Gisting
Hoge gisting
Inhoud
24x33 CL
Merk
Cornet
Verpakking
Krat