Lockdown nieuws december 2021

Beste Relatie,

Helaas hebben wij allemaal opnieuw te maken met een sluiting. In deze brief willen wij u duidelijkheid geven over de gevolgen hieromtrent en wat wij daarin voor u kunnen en zullen betekenen.

Het retourhalen van dranken
Omdat er nog geen zicht is op een heropeningsdatum en omdat wij van fabrikanten nog geen informatie hebben hoe ze omgaan met THT-vraagstukken, kunnen wij op dit moment geen dranken retour halen. Zodra hier vanuit de fabrikanten meer duidelijkheid over komt, communiceren wij dit naar u.

Informatie m.b.t. incasso, openstaande posten en nieuwe facturen
De incasso opdrachten zijn afgelopen weekend (18-19 december) automatisch aangemaakt en zullen dus morgen (woensdag 22 december) geïncasseerd worden. Mocht dit voor problemen zorgen, neem dan even contact met ons op.
Verder bevriezen wij alle openstaande posten met peildatum 19 december tot nader order. Dit geldt uiteraard alleen voor de huidige openstaande posten.
Indien er deze week of in de komende periode aldus een bestelling wordt geplaatst, dient de nieuwe factuur wel betaald te worden/zal deze factuur wel geïncasseerd worden.

Backorders en doorleverorders
Alle artikelen die nu nog in backorder staan zullen wij annuleren en dus niet meer uitleveren. Als u nog een doorleverorder via een vertegenwoordiger open heeft staan, hieromtrent vragen hebt of als u een backorder toch nog wilt ontvangen, neem dan even contact met ons op.

Leverdagen & emballage ophalen
Vanaf volgende week (27 december) hebben wij aangepaste leverdagen:
Donderdag: Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland, Noord-Beveland en Noord-Brabant
Vrijdag: Zuid-Beveland, Walcheren & Zeeuws-Vlaanderen
Heeft u geen bestelling meer, maar wilt u wel graag dat de retouremballage wordt opgehaald? Dat is geen probleem, neem dan even contact met ons opLock over wanneer dat opgehaald kan worden.

Afhalen
Goederen afhalen kan op maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 16:00 uur. Wel willen we u vragen de bestelling van tevoren door te geven op de reguliere manier.
Wilt u dezelfde dag nog iets af komen halen, dan dient u de bestelling vóór 11:00 uur te plaatsen en kan de bestelling vanaf 13:00 uur diezelfde dag afgehaald worden.

Bereikbaarheid
Tijdens deze lastige periode blijven wij uiteraard bereikbaar. Zo is ons kantoor telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur. Ook zijn uw contactpersonen Marco & René gewoon telefonisch bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Mocht u naar aanleiding van deze mail vragen nog hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Namens het hele team van World of Drinks wensen we u heel veel sterkte de komende tijd en ondanks alles fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2022 toe!

Met vriendelijke groet,
World of Drinks

Marco de Vrieze
Marco de Vrieze 23 December 2021