Collin Buijtenhek

Sinds juni 2017 ben ik werkzaam bij World of Drinks in Middelburg. Ik werk voornamelijk in het magazijn, ik zorg ervoor dat de lege kratten op de juiste plek opgeborgen worden, zodat deze met de leverancier mee terug de vrachtwagen in kunnen. Ook rijd ik af en toe mee met de vrachtwagen naar de klanten, daar zorg ik er samen met de chauffeur voor dat de bestelling juist wordt afgeleverd. 

Wat mij voldoening geeft is dat de klant tevreden is met de drankbestelling. Zo heb ik het gevoel dat ik mijn werk goed doe en de klant blij is met zijn geleverde bestelling. Wanneer een klant tevreden is ben ik dat ook en heb ik altijd meer motivatie om mijn werk extra goed te doen.

Wat ik zo leuk vind aan werken bij een drankengroothandel is dat we zoveel verschillende soorten drank in ons assortiment hebben. Ook vind ik het leuk om de drank in het magazijn op de juiste pallets weg te zetten. Mijn collega's maken het werk ook erg leuk, we hebben veel lol met elkaar. 

Ik kan erg genieten van een lekker biertje na een lange dag werken. Een lekker koud glas cola vind ik vooral in de zomer erg lekker, dit koelt lekker af met het warme weer! Tot slot kan ik ook genieten van een glas Malibu bij de voetbal, gezellig met vrienden.