Marcel Koole - ZZP'er

Sinds 2010 werk ik één dag in de week op kantoor in Zierikzee. Ik hou me dan bezig met administratieve ondersteuning, waaronder het verzorgen van de boekhouding, het verstrekken van overzichten voor onze klanten en ook voor World of Drinks zelf om cijfermatig inzicht te verkrijgen in de bedrijfsvoering. Vanzelfsprekend neem ik tijdens drukke momenten de telefoon aan om vragen van klanten te beantwoorden en om bestellingen aan te nemen. In mijn ogen maakt dat  World of Drinks een mooi bedrijf om voor te werken: door de flexibele instelling samen een hoge service verlenen aan onze klanten, want daar draait het uiteindelijk om! Daarnaast gebeurt er altijd veel en is het altijd gezellig onder elkaar.

Naast mijn inzet voor World of Drinks ben ik ook nog administratief werkzaam in de horeca en de zorg. In mijn vrije tijd mag ik graag buiten zijn in onze mooie provincie voor een wandeling of fietstocht met mijn gezin, of op de racefiets/mountainbike. Verder kan ik erg genieten van een hapje/drankje met vrienden en (actieve) weekendjes of vakanties, waaronder de wintersport.

Wat dranken betreft ben ik een allemansvriend:

Mijn favoriete borrel is een Jagermeister, als de temperatuur er naar is. Wat betreft speciaalbieren kan ik erg genieten van een Westmalle Dubbel vooral na een fietstocht of bij de open haard. En ik ben een groot liefhebber van Italiaanse rode wijnen, vooral rondom maaltijden.