Carlo Paardekooper

Sinds maart 2015 werk ik twee dagen in de week bij World of Drinks. Ik ga altijd mee op de strandroutes. Bevoorrading op het strand is geen dag hetzelfde, dit heeft vooral te maken met het weer. Als wij met de 4x4 de duinen over komen zie je de ene keer 's ochtends om 05:00 uur het zonnetje mooi opkomen boven de zee, de andere keer kan het stormen met windkracht 8 en regen. Allebei heeft het wel wat ;-) 

Geweldig is het wel als er mooi weer afgegeven is en ik samen met mijn collega de strandpaviljoens kan bevoorraden zodat zij niet zonder drank komen te zitten tijdens de mooie dagen. De grote uitdaging is om in de zomer voor 10:00 uur het strand weer te verlaten, omdat we daarna niet meer op het strand mogen rijden. Dat betekent dus extra vroeg beginnen op sommige dagen!  

Service staat bij World of Drinks hoog in het vaandel. We doen dan ook altijd ons best om snel en compleet te leveren bij de klant. Vaak proberen we ook net een stapje extra te doen, je merkt dat dat vrijwel altijd gewaardeerd wordt en dat geeft een goed gevoel.

Zelf drink ik het liefst een ijskoud, goed getapt biertje. Daar kan ik echt van genieten! Verder ben ik niet zo'n drinker.