Wine & Spirits

Contactpersoon

Wine & Spirits

Let's build brands together!
Het creëren van wijnbeleving en het bouwen aan merken. Dat is wat wij doen. Al meer dan 25 jaar. Wij zijn Wine & Spirits. Zelfstandig importeur van wijnen, spirits & frisdranken en nauw betrokken bij onze horecapartners. Wij hebben een eigen marketingafdeling en maken wijn- en cocktailkaarten. Dat niet alleen, wij geven ook wijntrainingen op locatie aan horecapersoneel en organiseren proeverijen en Wijn-Spijs Masterclasses. Wij zijn merkenbouwers die graag lange termijn partnerships aangaan! 

Ons wijnassortiment bestaat uit meer dan 48 wijnhuizen uit zowel de nieuwe- als oude wijnwereld en heeft een grote diversiteit aan druivensoorten en smaken. Naast wijn kunt u ook bij ons terecht voor champagne, port, speciaalbier, vodka, vermouth, bronwater en frisdranken. Wij zijn erg trots op ons uiteenlopende assortiment met onder meer de merken Champagne de Castellane, Calem Porto, Cantina Bolla, Roberto Cavalli, Lurisia bronwater en Birra Baladin.

Als Italiëspecialist volgen wij ontwikkelingen op de Italiaanse wijnmarkt op de voet. Zo is het begrip ‘Slow Wine’ in Italië volledig ingeburgerd, maar daarbuiten minder bekend. Slow Wine is onderdeel van Slow Food en staat voor duurzame wijnen die gemaakt worden met respect voor de natuur. In het assortiment van Wine & Spirits bevinden zich diverse Slow Wine gecertificeerde wijnen die staan voor: puur, eerlijk en terug naar de oorsprong.