Grolsch/Kornuit

Contactpersoon

Grolsch

We willen bewonderd worden om wat we doen en wie we zijn. Grolsch is wereldberoemd, maar we zijn veel meer dan een biermerk. We zijn een veelzijdige, gedreven onderneming die trots kan terugkijken op een boeiend verleden. Maar we kunnen ook vooruit kijken naar een uitdagende toekomst, waarin we als onderdeel van Asahi kunnen werken aan verdere successen. We brouwen Grolsch en dat doen we met veel passie, vakmanschap en inzet.

 We willen graag gewaardeerd worden om wat we doen, om het kwaliteitsbier dat we brouwen en de meesterlijke manier waarop we werken. We geloven in bier en vooral in Grolsch! We geloven in de drank waar we alles van weten: bier. We maken ons bier met twee unieke ingrediënten: traditie én vernieuwingsdrang. We steunen daarbij op bijna 400 jaar ervaring. En als die ervaring ons één ding heeft geleerd, dan is het wel dat je jezelf voortdurend moet vernieuwen. 

We brouwen en verpakken ons kwaliteitsbier dan ook in één van de modernste brouwerijen ter wereld. Daarbij is high-tech een natuurlijke bondgenoot van high-taste. We geloven heilig in het koesteren van het beste uit het verleden - onze beugelfles is daar een prachtig voorbeeld van - en het omhelzen van het beste dat nú beschikbaar is. Met als resultaat: bieren die je moet proeven om te geloven dat zoiets lekkers gebrouwen kan worden. 

Wij maken het verschil. We zijn in alle opzichten een bijzonder bedrijf dat steunt op bijzondere mensen. Mensen vormen hét kapitaal van onze brouwerij. Hun ongekende passie en betrokkenheid maken ons uniek, evenals de intensieve samenwerking tussen mens en technologie én de ongeëvenaarde kennis van bier brouwen. Dat uniek zijn, is de basis van succes. Daarbij hebben we een eigen kijk op de wereld en op bier in het bijzonder. Dat maakt dat we ons onderscheiden van onze concurrenten: met ons verrijkte aanbod van bieren, het Grolsch-merk én in de samenwerking met onze klanten en leveranciers! We bieden de consument meer keuze en de mogelijkheid het bier te drinken dat precies bij hem of haar past. Dat geeft de bierdrinker extra redenen om te kiezen voor en loyaal te zijn aan Grolsch. We volgen onze eigen weg.

We zijn altijd anders dan anderen geweest. Generatie na generatie hebben we onze eigen weg gevolgd en dingen ánders gedaan. Niet om dwars te liggen, maar om bij het brouwen, verpakken en distribueren van bier béter te zijn dan de anderen. We zijn ondernemend van karakter en inventief. We houden van nieuwe uitdagingen en blinken uit in kwaliteit, zowel bij onze manier van werken als bij wat we maken. We weten dat we ons werk nooit alleen doen en dat samenwerken ons succes versterkt. We nemen onze verantwoording en bewijzen voortdurend dat we betrokken zijn bij alles wat ons en onze wereld raakt. Wij zijn Grolsch.