Freek van Es

Freek van Es

Vanaf wanneer ben je werkzaam bij World of Drinks?
In 2013 heb ik eerst een zomerseizoen gewerkt bij World of Drinks. Sinds april 2014 ben ik vast werkzaam in Middelburg waar de horecagroothandel van World of Drinks is gevestigd.

Wat is je functie binnen World of Drinks?
Mijn functie binnen World of Drinks is logistiek medewerker. Met veel plezier los ik de inkomende goederen met mijn 'paard' (heftruck) en zet ik ze in de stelling met mijn 'merry' (reachtruck). Ik zorg ervoor dat alles op de juiste plaats staat zodat we alles weer netjes klaar kunnen zetten voor de bestellingen van de klanten. Daarnaast komt het ook wel eens voor dat ik de vrachtwagen in stap om de klanten te beleveren.

Wat vind je het leukst aan jouw functie?
Doordat ik in het magazijn werk heb ik niet veel persoonlijk contact met klanten, maar het geeft me voldoening dat we onze klanten (vrijwel) altijd snel en volledig kunnen leveren of als klanten die wel in de groothandel komen weer tevreden naar buiten lopen.

En tot slot: wat drink je graag?
Doordeweeks drink ik eigenlijk alleen maar Spa Blauw en koffie, maar in het weekend lust ik graag een drankje. Meestal drink ik Bacardi Red Bull, maar een (shotje) Jack Daniels Honey of Sambuca op z'n tijd vind ik ook erg lekker.