Nick Grevinga

Vanaf wanneer ben je werkzaam bij World of Drinks?
Na de zomer van 2019 ben ik begonnen met werken bij World of Drinks.

Wat is je functie binnen World of Drinks?
Ik werk als logistiek medewerker, waarbij mijn werkzaamheden variëren van bijrijder tot een dagje werken in het magazijn. 

Beschrijf in het kort hoe jouw werkdag eruit ziet:
Mijn werkdag begint meestal om 07.00 uur, maar ik zorg er altijd voor dat ik een kwartiertje eerder ben voor een lekker bakje koffie. Om 07.00 uur wordt duidelijk wat ik die dag ga doen. Meestal begint het met nog een paar orders pikken en/of helpen de vrachtwagen in te laden. Als de vrachtwagens geladen zijn, beginnen we met onze route. Aan het einde van de dag -  wanneer alle klanten hun bestellingen hebben ontvangen - rijden we terug naar de groothandel en gaan we de vrachtwagen weer leeghalen met de emballage die we bij onze klanten hebben meegenomen. We ruimen alle emballage op en pakken eventueel nog wat orders voor de volgende dag. We zorgen er elke dag voor dat alle orderpickers en heftrucks om 17.00 uur aan de lader staan, daarna zit de dag erop en is het tijd om naar huis te gaan.

Wat vind je het leukst aan jouw functie?
Wat ik leuk vind aan mijn functie is dat ik lekker bezig kan zijn en er veel variatie in werkzaamheden is. Zo zie je elke dag weer andere mensen en heeft elke klant zo zijn eigen afleverinstructies. En daarnaast is het ook altijd gezellig samen met mijn collega's in het magazijn!

En tot slot: wat drink je graag?
Ik ben niet echt een drinker, maar als ik echt iets moet kiezen, dan zou een glaasje red label er altijd wel in gaan.