Thomas Hendrikse

Vanaf wanneer ben je werkzaam bij World of Drinks?
Vanaf de zomer in 2018 ben ik werkzaam bij World of Drinks op de groothandel in Middelburg.

Wat is je functie binnen World of Drinks?
Mijn functie binnen World of Drinks is bijrijder/logistiek medewerker. 

Beschrijf in het kort hoe jouw werkdag eruit ziet:
Mijn dag begint meestal om 7/8 uur met een heerlijk bakje koffie. Na de koffie ga ik kijken of ik meega op route of dat ik op de zaak moet blijven (meestal ga ik mee op route). Hierna loop ik door naar de uitgaande goederen en krijg ik te horen wat ik mag gaan doen. Dit kan orders pikken zijn, maar ook helpen met laden, route's controleren of zelfs nog wat vrachtwagens leeghalen. Als dat gebeurd is, pak ik mijn spullen en ga ik mee op route om de bestellingen af te leveren bij de horecaklanten. Wanneer de route er dan weer op zit en we terugkomen op de zaak, is het tijd om de vrachtwagens leeg te halen en krijg ik te horen of ik nog wat kan doen op de zaak of dat de dag voor mij er weer op zit. 

Wat vind je het leukst aan jouw functie?
Het leukste aan mijn functie bij World of Drinks vind ik de samenwerking met mijn collega's op de zaak. Je kan altijd wel een grapje maken en het blijft altijd gezellig, maar als het erop aankomt werken we ook door! 

En tot slot: wat drink je graag?
Ik vind het vaak lekker om na een werkdag bij te komen met een lekker koud biertje. Of dit nou een gewone pils of een speciaalbiertje is, dat maakt me niet zoveel uit (beide gaat er wel in :p). Verder mag je me ook altijd roepen voor een lekker shotje Vodka of in de mix met Red Bull.