Stef van Rosevelt

Vanaf wanneer ben je werkzaam bij World of Drinks?
Sinds januari 2018 ben ik werkzaam bij World of Drinks. Ik ben begonnen als winkelmedewerker in de winkel in Zierikzee. Hier vulde ik mijn dagen met het helpen van klanten, bijvullen van de winkel en zo af en toe bezorgen. En dat bezorgen beviel mij wel!

Wat is je functie binnen World of Drinks?
Begin 2019 heb ik daarom de overstap gemaakt naar de groothandel in Middelburg om hier als chauffeur aan de slag te gaan. 

Beschrijf in het kort hoe jouw werkdag eruit ziet:
Op een reguliere werkdag beginnen we met het controleren van de orders om ze hierna in de vrachtwagen te laden. Als de vrachtwagen geladen is, kan ik vertrekken op weg naar de eerste klant. Klaar met het leveren van alle bestellingen en terug bij de groothandel is het slechts nog een kwestie van de vrachtwagen leeghalen en parkeren. Gelukkig is er ook altijd nog genoeg te doen in het magazijn om zo de werkdag te vullen!

Wat vind je het leukst aan jouw functie?
Wat mij het meest bevalt aan mijn werk is het onderweg zijn, het in beweging zijn en de lekkere bakjes koffie na het lossen bij de klant! 

En tot slot: wat drink je graag?
Als de werkweek weer voorbij is en het tijd is om tot rust te komen, drink ik graag een mooi biertje of een lekker glas rode wijn.