René de Bue

Vanaf wanneer ben je werkzaam bij World of Drinks en wat is je functie binnen het bedrijf?
Het is de eerste maandag van december 2019 en ik mag na mijn fantastische reis door Zuidoost Azië weer aan de slag in de functie als accountmanager bij World of Drinks. In mijn tijd als head-bartender bij Katoen was ik de contactpersoon tussen beide mooie bedrijven en ik denk dat mijn relatie die ik toen al had met Marco de Vrieze zeker heeft bijgedragen aan het verkrijgen van deze gave job. Van origine zakelijk bankier, maar ik miste de warmte die ik in de horeca voelde en daarom heb ik dus ook weer de overstap gemaakt. 

Beschrijf in het kort hoe jouw werkdag eruit ziet:
Als mijn wekker gaat sta ik meteen “aan”; koffie, douchen, aankleden en dan eerst wat administratieve zaken zoals gespreksnotities, de mailbox checken en beantwoorden, afspraken inplannen en daarna de auto starten om klanten te bezoeken. Ik ben oprecht geïnteresseerd in de mensen achter de bedrijfsnaam en hoe zij proberen hun brood te verdienen. Ik gebruik onze 7 USP’s om te kijken waar de World of Drinks van meerwaarde kan zijn voor hun bedrijfsvoering.

Wat vind je het leukst aan jouw functie?
Ik ben een people-pleaser, dus de omgang met klanten, het werken met mijn collega's alsmede de partners van World of Drinks vind ik het leukste aspect aan mijn functie.

En tot slot: wat drink je graag?
Als mensen vragen wat mijn favoriete drankje is, dan begin ik te watertanden bij de gedachte aan een ijskoude Gin & Tonic op een lekker zonnig terrasje. In mijn vrije tijd heb ik veel combinaties van gin en tonic uitgeprobeerd om te kijken wat de lekkerste is. Mijn all-time favourite is Mombasa Dry Gin met een 1724 Tonic Water, geserveerd in een mooi groot glas met 14 glasheldere ijsblokjes zonder garnering! In mijn tijd als barkeeper heb ik dan ook veel geschud en met een Long Island Icetea maak je mij ook heel blij.