Lennert de Vrieze

Vanaf wanneer ben je werkzaam bij World of Drinks?
Ik ben sinds 2007 werkzaam bij World of Drinks en tot op de dag van vandaag laat ik me graag verrassen door het steeds wisselende aanbod van dranken. De wereld van dranken is dan ook continu in beweging en als je nieuwsgierig bent kan je op ontdekkingsreis en je eigen smaak ontwikkelen. Het ontdekken van nieuwe wijnen, bieren, koffie, likeuren, whisky’s of sterke dranken gaat vaak samen met goede gesprekken, ontspanning en echte interactie tussen mensen, dat vind ik interessant. Als je daarbij nog de juiste drank en spijs kan combineren is het helemaal af!

Gezien de huidige tendens om gezonder eten en drinken zien wij ook het aanbod van alcoholvrije dranken en ongezoete frisdranken en sappen toenemen. Ook die dranken passen prima bij World of Drinks en nemen plaats in ons assortiment. Tot slot juich ik het verstandig omgaan met alcohol iedereen toe, beter een paar glazen met jouw favoriete drank dan een overmatige consumptie.

Wat drink je graag?
Mijn favoriete top drie aan dranken is:

MALHEUR Bière Brut ‘World Classic’
Deze fles is een traktatie bij vele gelegenheden en ik raad iedereen die van bier houdt aan, deze op zijn of haar bucketlist te zetten!

Mandarine Napoleon
Een heerlijke mandarijnenlikeur uit België, gebaseerd op cognac en op smaak gebracht met essentiële oliën van Siciliaanse mandarijnen. Lekker bij de koffie of in een glaasje Cava!

Castellane Champagne
Hoewel Moet & Chandon Brut ook in mijn top drie van bubbels staat, is deze qua prijs/kwaliteit mijn favoriet. Niet voor elke dag, maar wel voor elke maand!

Dat smaken verschillen is een feit en dat is maar goed ook, maar ik daag je graag uit om te ontdekken wat jij lekker vindt en je smaakpallet te ontwikkelen!