Marijn van Goudswaard

Vanaf wanneer ben je werkzaam bij World of Drinks?
Ik ben sinds 1 April 2022 werkzaam bij World Of Drinks.

Wat is je functie binnen World of Drinks?
Mijn Functie binnen World Of Drinks is eigenlijk variërend, ik ben voornamelijk bijrijder. Als bijrijder assisteer ik de chauffeur met laden en lossen. Naast bijrijder heb ik ook andere taken zoals het verwerken van de retour genomen emballage en pick ik orders in het magazijn. Kort gezegd ben ik logistiek medewerker.

Beschrijf in het kort hoe jouw werkdag eruit ziet:
Wanneer ik ’s ochtends binnenkom start ik mijn dag met een lekker bakje koffie of cappuccino. Vervolgens loop ik richting de computer om te kijken waar ik die dag naar toe moet gaan. Hierna zet mijn collega de vrachtwagen aan het dok en beginnen we samen met het inladen van de bestellingen voor onze klanten. Voordat we de bestellingen inladen controleren we altijd van tevoren of alle gegevens kloppen. Vervolgens laden we de karren in en vertrekken we richting de klanten.

Eenmaal klaar met het leveren van de bestellingen rijden we terug naar de groothandel waar we de vrachtwagen met retour genomen emballage uitladen en opruimen. Gelukkig is er altijd iets te doen binnen het bedrijf om de dag te vullen en is het nooit saai.

Wat vind je het leukst aan jouw functie?
Het meest leuke aan mijn functie is het samenwerken met mijn collega's en dat ik elke dag op een andere locatie ben. Doordat ik vaak op pad ben krijg ik steeds meer een band met onze klanten.

En tot slot: wat drink je graag?
Ik drink graag een heerlijke koude Desperados of af en toe een lekker glas rosé.