Jasper Gijsbertsen

Vanaf wanneer ben je werkzaam bij World of Drinks?
Sinds november 2022 ben ik werkzaam bij World of Drinks.

Wat is je functie binnen World of Drinks?
Mijn functie is Chauffeur/Logistiek Medewerker.

Beschrijf in het kort hoe jouw werkdag eruit ziet.
Mijn werkdag begint tussen 6 uur en 8 uur in de ochtend. Ik begin met de laatste orders te verzamelen en te controleren voor de klanten die ik op die dag op mijn route heb. Als alle orders klaar staan begin ik met het laden van de vrachtauto, als die geladen is haal ik de bijhorende papieren voor de dag op en ga ik samen met mijn bijrijder onderweg naar onze klanten. Als we bij de klant zijn aangekomen leveren we de bestellingen af en nemen we de emballage weer mee terug. Zo vervolgen we onze weg naar de volgende klant tot alle klanten zijn bevoorraad. Vervolgens rijden we terug naar de groothandel in Middelburg en lossen we de emballage. Daarna parkeer ik de vrachtwagen weer netjes voor de volgende dag. En tot slot help ik de collega’s op de groothandel nog even met de werkzaamheden indien nodig.

Wat vind je het leukst aan jouw functie?
Het leuke aan mijn baan bij World of Drinks vind ik het contact met de klanten en het rijden in de vrachtauto door de mooie gebieden waar we bezorgen.

En tot slot: wat drink je graag?
Ik drink graag een kopje cappuccino of een lekker koud glas water. Na een warme werkdag kan ik ook genieten van een verfrissend 0.0 drankje.