Nady Quist

Vanaf wanneer ben je werkzaam bij World of Drinks?
Inmiddels werk ik alweer een hele tijd bij World of Drinks! Ik ben in november 2005 begonnen als vakantiemedewerkster in de winkel in Zierikzee.  Toen ik een stageplek nodig had voor mijn opleiding directiesecretaresse/managementassistente kreeg ik deze door Anton aangeboden. Met veel plezier heb ik enorm veel geleerd in die periode. In 2008 was ik klaar met mijn opleiding en kreeg ik een vaste baan aangeboden, deze heb ik met beide handen aangepakt. Sinds die tijd ben ik te vinden achter mijn bureau op het hoofdkantoor in Zierikzee.

Wat is je functie binnen World of Drinks?
Ik houd me met name bezig met het artikelonderhoud, maar het kan ook goed zijn dat je mij regelmatig aan de telefoon hebt gehad! 

Beschrijf in het kort hoe jouw werkdag eruit ziet:
Zodra mijn computer is opgestart open ik mijn e-mail om te kijken wat er vandaag prioriteit heeft; welke artikelen er moeten worden ingevoerd voor een nieuwe klant of dat ik een bestelling moet plaatsen bij onze leveranciers. Daarna ga ik aan de slag met de prijswijzigingen die nog verwerkt moeten worden. Tussendoor voer ik bestellingen in die telefonisch worden doorgegeven, verstuur ik wel eens een kopiefactuur naar een klant die hier om heeft gevraagd en verwerk ik een paar inkoopfacturen om mijn collega te ondersteunen.

Wat vind je het leukst aan jouw functie?
De verantwoordelijkheid voor de prijzen, het is een secuur werk waar veel vanaf hangt! Daarnaast geeft iedere prijslijst die afgewerkt is weer voldoening.

En tot slot: wat drink je graag?
Ik ben niet echt een drinker, maar een wit wijntje of een cocktail op vakantie vind ik wel erg lekker!