Tonnie Berrevoets

Vanaf wanneer ben je werkzaam bij World of Drinks?
Ik ben alweer een paar jaar actief binnen World of Drinks! Sinds eind 2013 ben ik werkzaam op de groothandel in Middelburg. In de afgelopen jaren ben ik flink doorgegroeid binnen het bedrijf en dat bevalt mij erg goed! 

Wat is je functie binnen World of Drinks?
Tegenwoordig heb ik een leidinggevende functie voor de interne logistiek, deze rol bevalt me goed en ik vind het dan ook leuk om me daarin verder te ontwikkelen. 

Beschrijf in het kort hoe jouw werkdag eruit ziet:
Mijn werkdag begint met de opstart maken voor alle uitgaande goederen, indien nodig delegeer ik het werk om ervoor te zorgen dat het geheel snel richting de klant kan. Daarna is het tijd om de orders voor de volgende dag klaar te zetten. Tussendoor zorg ik ervoor dat de binnenkomende goederen gecontroleerd en opgeruimd worden. Verder houd ik uiteraard een oplettende blik over het intern geheel, zoals bijvoorbeeld: hebben we nog genoeg containers staan, is het opgeruimd/schoon in het magazijn, moet er een product worden bijgevuld, het werk verdelen en daar waar nodig is mankrachten inzetten.

Wat vind je het leukst aan jouw functie?
Ik vind de samenwerking met mijn collega's fijn, we hebben een leuk team - die als het moet - veel werk kan verzetten. Wat ik ook erg leuk vind om te doen, is het sturen van nieuwe medewerkers, dit doe ik dan ook met veel inzet en plezier. Kortom, ik zit lekker op mijn plek bij de World of Drinks en ik hoop dit nog jaren te blijven doen! 

En tot slot: wat drink je graag?
Ik proost dan ook graag met een lekker koude La Chouffe Blond!