Berry Lindenbergh

Vanaf wanneer ben je werkzaam bij World of Drinks?
Sinds 2013 breng ik mijn schoolvakanties deels door binnen World of Drinks. ik vind het super om naast mijn werk als docent binnen ROC Scalda (College voor Uniformberoepen) de vakanties op een actieve manier door te brengen.

Wat is je functie binnen World of Drinks?
Tijdens mijn vakanties ondersteun ik het logistieke team in Middelburg als 'Sjouwfeur'.

Beschrijf in het kort hoe jouw werkdag eruit ziet:
Ook als incidenteel chauffeur begin in mijn werkdag graag met een bezoek aan het koffieautomaat. Daarna bekijk ik - met een bak koffie in de hand - welke route en vrachtwagen er deze dag voor mij gepland zijn. Daarnaast zie ik dan meteen met welke bijrijder ik die dag moet werken. 

Ik zet de vrachtwagen voor het gebouw waar het laden volgens de ritopdracht gaat gebeuren, gepaard met de nodige humor onderling. Als dit gedaan is en de benodigde documenten verzameld zijn vertrekken we met bakkie 2 naar de eerste klant. De route is afhankelijk van welke dag en de klanten. Aan het einde van de dag eindigen we weer bij de loods in Middelburg. Deze keer aan de achterzijde waar de emballage uit de wagen gehaald wordt en klaar wordt gezet om te sorteren. Afhankelijk van de tijd en de drukte steken we ook graag een handje uit bij onze collega's die hiervoor verantwoordelijk zijn.

Wat vind je het leukst aan jouw functie?
Het gaat binnen World of Drinks niet alleen om het bezorgen van een - inmiddels enorm - assortiment aan dranken bij de klant, maar ook het verlenen van service door de producten op de juiste wijze op te bergen op locatie. Dat is soms een aardig gesjouw! Dit gecombineerd met de nodige humor met de bijrijders en jongens in het magazijn maakt dat ik steeds weer uitkijk naar de vakanties.

En tot slot: wat drink je graag?
Natuurlijk scheelt het ook dat ik zelf een liefhebber ben van een grote variëteit aan dranken. Het liefst drink ik speciaalbieren. Een keuze maken is bijna onmogelijk, er zijn op dit moment zoveel lekkere en goede speciaalbieren op de markt. Maar voor een goede, oude Chimay Blauw mag je me zeker roepen. Ook op de bank genieten van een glas goede whisky kan me gelukkig maken. Als motto geldt dan natuurlijk wel: "Genieten doe je met de maten". 


Sinds 2013 breng ik mijn schoolvakanties deels door binnen de World of Drinks. Ik vind het super om naast mijn werk als docent binnen ROC Scalda (College voor Uniformberoepen) de vakanties op een actieve manier door te brengen. Dat doe ik dan ook door het logistiek team in Middelburg te ondersteunen als 'Sjouwfeur'. Het gaat binnen dit bedrijf namelijk niet alleen om het bezorgen van een - inmiddels enorm - assortiment aan dranken bij de klant, maar ook het verlenen van service door de producten op de juiste wijze op te bergen op locatie. En dat is soms een aardig gesjouw! Dit gecombineerd met de nodige humor met de bijrijders en de jongens in het magazijn maakt dat ik steeds uitkijk naar de vakanties.

Natuurlijk scheelt het ook dat ik zelf een liefhebber ben van een grote variëteit aan dranken. Het liefst drink ik speciaalbieren. Er is op dit moment zoveel goed en lekker bier te proeven dat een keuze maken bijna onmogelijk is. Maar voor een goede oude Blauwe Chimay mag je me zeker roepen. Ook kan ik erg gelukkig worden van een lekker glaasje goede whisky op de bank. Als motto geldt dan wel: "Genieten doe je met de maten." ;-)

Wie weet tot ziens op de stoep bij uw bedrijf!