Zoe van Aken

In eerste instantie ben ik bij World of Drinks terecht gekomen als stagiaire. Van februari 2017 t/m juni 2017 heb ik stage gelopen op het hoofdkantoor. Sinds juli 2017 maak ik deel uit van het World of Drinks team en werk ik op de afdeling Marketing & Communicatie.

Het leuke aan de afdeling Marketing & Communicatie is dat het enorm breed is, waardoor je veel afwisselende werkzaamheden hebt. Zo ben ik verantwoordelijk voor de drankenkaarten voor de horecaklanten en het World of Drinks Instagram account. Daarnaast maak ik onder andere content voor de social media kanalen en websites.

Zelf drink ik natuurlijk ook wel eens een lekker drankje, hieronder mijn top 3 favoriete drankjes:

1. Gin & Tonic

Deze mag echt niet ontbreken in mijn top 3. In de zomer vind ik het heerlijk om op het terras of gewoon lekker in de tuin te zitten onder het genot van een Gin & Tonic.

2. Bailey's

Nog niet heel lang geleden heb ik kennis gemaakt met dit drankje, maar ik kan nu al zeggen dat dit zeker één van mijn favoriete drankjes is! Lekker voor de afwisseling als je een keer geen zin hebt in een standaard wijntje of biertje.

3. Cava

Als ik in de zomer op vakantie ga is cava voor mij echt onmisbaar. Ik vind het heerlijk om een glaasje cava te drinken terwijl ik 's avonds lekker op een terrasje zit. In combinatie met lekkere tapas krijg ik dan ook echt het ultieme vakantiegevoel!