Alfa Bier

Contactpersoon

Alfa Bier

Sinds 1870 brouwt de familie Meens op ambachtelijke, traditionele wijze haar Alfa Bieren. Een onafhankelijke familiebrouwerij, gelegen tussen de groene heuvels van het Zuid-Limburgse buurtschap Thull in Schinnen, is haar traditie en receptuur altijd trouw gebleven. Alfa Edel Pils is voor het tweede jaar op rij verkozen tot Beste Pils ter wereld! De geschiedenis van de Limburgse familiebrouwerij wordt verteld aan de hand van vijf generaties Meens.

Tijdloos & Authentiek
Ze houden niet van fratsen, wel van een heel goed, fris, verfijnd en ambachtelijk bier. Dát is al meer dan 150 jaar onze familietraditie en daar houden ze het bij.

Premium Kwaliteit
In hun inmiddels meer dan 150-jarige geschiedenis hebben ze veel erkenning gekregen. Prijzen en waardering van kenners en consumenten in binnen- en buitenland. Afgelopen jaren zijn Alfa Edel Pils en Alfa Krachtig Dort bekroond met meerdere gouden medailles.

Ambachtelijk & Traditioneel
Het ruim 6000 jaar oude water wordt door de natuur zelf gefilterd en is daardoor zo zuiver dat het rechtstreeks vanuit de bron de brouwketel in gaat. Puur natuur!

Bekijk hieronder het verhaal van Alfa Bier: