Cordier Wines

Contactpersoon

Inspiring wines that work for you.

Cordier is één van de grootste importeurs van kwaliteitswijnen voor de horeca in Nederland. Alle belangrijke wijngebieden wereldwijd zijn vertegenwoordigd in ons assortiment. Onze klanten, de retail-, food en horecabranche, zijn hiermee verzekerd van een uitgelezen aanbod van topmerken uit zowel de oude als nieuwe wereld. Als partner voor zowel de wijnmerken in het assortiment als de wijnhandel en horeca biedt Cordier alle ondersteuning en kennis die nodig is voor een succesvolle marktbewerking.

Hun visie
Zij geloven dat de toekomst van wijnconsumptie ligt in authenticiteit, kwaliteit, storytelling en 'responsible behavior'. Met moderne middelen, innovatieve concepten, creatieve marketing en sterke wijnmerken ondersteunen en inspireren ze hun gewaardeerde partners binnen de Nederlandse horeca en vakhandel. Zo creëren ze toegevoegde waarde en maken ze het verschil, voor hun klanten en de consument van morgen.

Ze streven naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid en hebben focus op uitmuntende service. Ondersteund door een professionele binnendienst en gepassioneerde en deskundige rayon managers in het veld, zijn hun klanten altijd verzekerd van persoonlijke aandacht en winstgevend advies.