FLS Company

Contactpersoon

Products with passion

FLS Company, een zelfstandige en 100% onafhankelijke liquor company in Nederland. Al meer dan 20 jaar richt hun sales & marketing organisatie zich op het ontwikkelen en het in de markt zetten van producten en de daarbij behorende beleving. 

Waar staan ze voor?
Zij denken mee met de wholesalers en ondernemers om de verkoop, maar vooral de doorstroming van hun producten te bevorderen. Zo staat FLS Company direct in contact met een groot distributienetwerk, waardoor hun producten vrijwel overal verkrijgbaar zijn. 

Portfolio FLS Company
Alle producten van FLS Companu zijn door de firma zelf ontwikkeld en in de markt gezet. Het ontstaan van de producten komt voort vanuit een behoefte uit de markt. Zij signaleren deze behoeftes en trends, spelen hierop in en ontwikkelen producten waar ondernemers daadwerkelijk mee aan de slag kunnen. Hun doelstelling is om te allen tijde met hun producten een waardevolle toevoeging te zijn op het bestaande assortiment van de ondernemer. Mede hierdoor levert actief werken met hun portfolio beleving en omzet op.