Brouwerij Emelisse

Contactpersoon

Brouwerij Emelisse onderscheidt zich met een breed scala aan adembenemende bierstijlen. Variërend van zachte bieren tot gedurfde stouts of de meest uitdagende IPA's; kortom, er is voor iedereen een geschikt bier. Wat betreft het paradepaard, koestert Emelisse hun jaarlijkse collectie White Label-series (Barrel Aged). Bieren zo verfijnd en uitgesproken van smaak dat ze zelfs de meest ervaren Craft Beer-liefhebbers verbazen. 

Als een onafhankelijke en innovatieve brouwerij houdt Emelisse graag trends bij in de Craft Beer World of proberen deze het liefst nog voor te zijn. Om dit te doen, aarzelt Emelisse niet om te experimenteren. Maar altijd met veel respect voor het natuurlijke product, dat het bierbrouwproces als een intrinsiek ambacht definieert. 

In 2016 werd Emelisse beloond met een positie in de top 100 van de beste Craft Beer brouwerijen ter wereld. Ze zijn er trots op al bijna 15 jaar een bekende speler in de wereld van Craft Beer te zijn. in de dagen van explosieve groei van Craft Beer brouwerijen over de hele wereld, zijn ze er trots op gezien te worden als gerespecteerde pionier. Natuurlijk zijn ze vastbesloten om voor alle Emelisse-liefhebbers die er te zijn innoveren, de beste bieren te ontwikkelen en te brouwen die je dorst zullen lessen.