La Martiniquaise Benelux

Contactpersoon

We combineren lokale traditie en vakmanschap met een sterk gevoel voor milieuvriendelijkheid

La Martiniquaise Benelux is de marketing, sales & distributie organisatie van La Martiniquaise voor de Nederlandse markt. Tevens vertegenwoordigen wij exclusief voor Herman Jansen het merk Sonnema Berenburg. Daarnaast vertegenwoordigen wij voor het familiebedrijf Wenneker het merk Wenneker, ook exclusief voor de Nederlandse markt.

De op ruime schaal aanwezige ervaring binnen La Martiniquaise Benelux in combinatie met een sterk klantgerichte aanpak en een actief merken- en innovatiebeleid, staan borg voor de ontwikkeling van een duurzame, markt stimulerende en consistente samenwerking met onze gewaardeerde afnemers.

Wij voeren een volwaardig merkenportfolio met vertegenwoordiging in elk productsegment van de gedistilleerd markt én meer. Hierbij staat de consument altijd aan de basis van onze marktbenadering en willen wij hem/haar graag verrassen en verwennen binnen de kaders van het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Samen met onze afnemers richten wij ons op een optimale afstemming van ons pakket zodat zij aan uw wensen en behoeften kunnen voldoen.

Puur, in de mix of als shot: wij bieden de horeca van clubs, grand-café tot bruine kroeg, het gewenste assortiment zoals bijv. Gibson’s Gin, LABEL 5 whisky, Poliakov Vodka, Sonnema Berenburg en Monkey Balls en de ‘perfect serve’. Onze buitendienst kan u ondersteunen met verkoop bevorderende tailor-made activiteiten passend bij uw doelgroep. Wij bieden ook een steeds groter wordend assortiment alcoholvrije (mousserende en stille) wijnen in kleine flessen aan voor uw consumenten die (even) geen alcohol willen drinken.