Lobsters Nederland

Contactpersoon

The new generation of taste

Lobsters, een puur en eerlijke drank met natuurlijke ingrediënten en suikerarm. Lobsters is de eerste Oostenrijkse drankfabrikant met uitsluitend suikerarme dranken in hun gehele assortiment.

De unieke Lobsters smaak heeft géén kunstmatige smaak-, zoetstoffen- en additieven nodig. Alleen wat natuurlijk is voert de boventoon in smaak van het in Salzburg gevestigde bedrijf. Trouw aan het motto ,, minder suiker - meer smaak'' bevatten Lobsters dranken tot 50% minder suiker dan vergelijkbare dranken. Hierdoor is er volop ruimte in de flessen voor 100% Oostenrijks bronwater met natuurlijke toevoegingen van gember, chinin voor bitterstof, citroensap, limoensap, appelsap, ginko en munt. Kinine voor de licht bittere noot; gewonnen uit Chinese schors. 

De Lobsters zijn met hun innovatieve receptuur de traditionele suiker - light drankjes met zoetstoffen lichtjaren vooruit! Geen suikerwater met zoet- en smaakstoffen, Lobsters doet daar niet aan mee. Geen wonder dat de Lobsters vandaag de dag zo populair zijn bij de fans van premiumdrankjes. Lobsters Tonic Water, Bitter Lemon, Ginger ALe en Lemon Mint zijn geweldig puur op zichzelf met ijs. Maar ook hoogwaardige fin, vermouth, wodka en rum laten zich heerlijk mixen met de 4 natuurtalenten van Lobsters. De suikerarme Lobsters benadrukken de smaak van fijne alcoholische dranken in plaats van deze te bedekken met een suikerzoete smaak.