Schulp Vruchtensappen

Contactpersoon

Vijf generaties aan ervaring en kennis van fruit en fruitteelt

Als pachtboer begint Albertus Schulp in 1861 op één hectare grond in Breukelen langs de rivier de Vecht. Vijf generaties Schulp groeien op als fruittelers, op diezelfde grond en langs diezelfde rivier. In 1995 besluit Albert Schulp om zich naast het fruittelen ook toe te leggen op het maken van sap. Een goede keuze, want sinds dat jaar maakt Schulp het pure en natuurtroebele sap dat je van hen kent.

Vruchtensap voor de liefhebber
Alle sappen worden met liefde geperst en gebotteld. Het uitgebreide assortiment sappen verdelen ze onder in vier verschillende sap-lijnen: vruchtensap, biologisch vruchtensap, Krachtsap en Groentje. Schulp sappen zijn natuurtroebel, met een helder uitgangspunt:  géén enkele toevoeging!

Bewuste keuzes
Als familie zijn ze van oudsher gevestigd in de Vechtstreek, onderdeel van het Groene Hart. Ze zijn zichzelf goed bewust van al het moois dat het Hollandse land ze te bieden heeft en daar zijn ze vanzelfsprekend zuinig op.

Dit rentmeesterschap spreekt uit de bewuste keuzes die ze maken, zoals het zelf opwekken van groene energie en het verantwoord inzetten hiervan. Daarnaast brengen ze het restproduct van uitgeperst fruit naar hun buurman-boeren als voeding voor hun vee. Het overige afval wordt zorgvuldig gescheiden, waardoor ze nagenoeg geen restafval hebben.