Swinkels Family Brewers

Contactpersoon

Wij zijn Swinkels Family Brewers, een onafhankelijke familiebrouwer.

Bier is genieten, brengt mensen bij elkaar. Voor elk moment bieden wij daarom een passend biertje. Elk met een eigen smaak en karakter. Met liefde gebrouwen in een van onze brouwerijen. Bier brouwen zit in onze genen. Al 300 jaar.

Gevarieerd aanbod

Bier brouwen vraagt om vakmanschap en intuïtie. Intuïtie over hoe goed bier moet smaken en hoe je dat brouwt. Met een groot gevoel voor kwaliteit brouwen we dan ook al eeuwenlang de lekkerste bieren, waarbij we altijd kijken of het nog beter kan. Ons bieraanbod bestaat uit tientallen authentieke biermerken die we via onze partners, horecabedrijven en retailers naar de consument brengen, waar ook ter wereld.

Onafhankelijke brouwer
We zijn 100% onafhankelijk. Hierdoor doen wij dingen anders dan anderen, kunnen we dingen anders doen. We ondernemen met beide benen op de grond. Van huis uit hebben we meegekregen om onze eigen koers te varen, de wereld in te gaan en om door te zetten als je ergens in gelooft. Deze eigenschappen merk je, die proef je. We vermouten ons eigen gerst en beschikken over een eigen mineraalwaterbron. Zodoende kunnen we de continue kwaliteit van onze producten garanderen. Allemaal vanuit onze passie om de wereld te laten genieten van ons bier.

Grensverleggende partner
Als ondernemer wil je je eigen keuzes maken. Daarom denken we met onze klanten mee, niet voor ze. We zijn nieuwsgierig naar wat onze consumenten en klanten willen, vanuit de intentie om iets voor de ander te betekenen en een langetermijnrelatie aan te gaan. We bieden daarbij een breed en alsmaar groeiend portfolio en geven inzicht in welke bieren en beleving het beste bij een consument-, retail- of horecaconcept passen. Zo hopen we samen grenzen te verleggen en maken we – van generatie op generatie – op een slimme manier dingen waar.

Gezonde ondernemersgeest
Binnen een familie is niemand hetzelfde. Dat geldt ook voor onze brouwerijen. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen historie en karakter. Dat koesteren we. Wat ons verbindt? Passie voor bier, vakmanschap en een gezonde ondernemersgeest. Daarnaast zoeken we lokaal altijd verbinding: met consumenten, met partners of met de omgeving. We willen iets terugdoen. We groeien met brouwerijen die ons aanvullen en goed bij ons passen. Zo voelt iedereen zich thuis in onze 'familie'.

Duurzaam groeien
Wij zijn Swinkels Family Brewers, daar zijn we trots op. Met drie eeuwen vakmanschap en een gezonde ondernemersgeest zijn we gekomen waar we nu zijn. Wij kiezen bewust voor groei. Zowel autonoom als door new business en overnames. Groei geeft ons de kans om te investeren in onze mensen, veiligheid, innovaties, markten en onze omgeving. We kiezen wereldwijd voor duurzaam brouwen. Ook hierin zijn we grensverleggend. Circulair ondernemen is daarbij ons uitgangspunt: brouwerijen die energie- en waterneutraal zijn en waar we afval en reststoffen hergebruiken. Op die manier dragen we lokaal bij aan een leefbare omgeving. Waar ook ter wereld.